Доставка на минерална вода
контакти

Различни опаковки минерални води

Минерални и трапезни води

Безплатна доставка на различни марки води

Фирмата предлага дистрибуция на бутилирана минерална и трапезна вода в разфасовки от 0.5 литра, 1.5 литра, както и туби от 19 л. (5 US галона).

» Водата в опаковка от 0,5 литра се предлага в стек по 12 броя;
» Водата в опаковка от 1,5 литра се предлага в стек по 6 броя.


Доставки


Доставяме в гр. София на частни лица, фирми, предприятия, хотели и бизнес сгради.

Осъществяваме доставки за големи клиенти на територията на София област, гр. Пловдив и гр. Варна.


Предоставяме за продажба минерална и трапезна вода от следните марки:Минерална вода Девин
Минерална вода DEVIN извира в близост до гр. Девин в Родопите. Изворът е от дълбочина 700 метра с температура 44° градуса целзий. Бутилирането се извършва непосредствено след извирането на повърхността, докато водата е още гореща. Минерлната вода DEVIN е слабо минерализирана (255 мг/л) и подходяща за всекидневна употреба. Водата помага при профилактика на урологични и бъбречни заболявания, за хора с наднормено тегло и диабетици.
» Изпрати запитванеМинерална вода Велинград
Водите на Велинград също са с ниска минерализацияи и съответно с изразена хипотоничност. В резултат на това при питейното лечение те оказват голямо осмотично действие и предизвикват в по-голяма степен всмукване и извеждане на остатъчни продукти от организма в сравнение с другите видове минерални води.

» Изпрати запитванеМинерална вода Ракитово
Минерална вода Ракитово. Водата извира на територията на община Ракитово от 269м. дълбочина с температура 21 градуса. Отличава се с голяма природна чистота и е подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи. Притежава лечебни свойства при следните заболявания: бъбречно-урологични, хронични пилонефрити, жлъчно-чернодробни, обменно-ендокринни.
» Изпрати запитванеМинерална вода хисар
Натурална минерална вода Хисар. Общо хисарските минерални води са с ниски надгранични стойности на биологично значимите параметри за физиологично-терапевтично-профилактично въздействие върху организма. Чрез пиенето на минерална вода Хисар се лекуват бъбречни и урологични заболявания, заболявания на стомашно-чревния тракт и чернодробно-жлъчните заболявания. Повишеното съдържание на флуора ограничава питейното приложение до 30-40 дневен курс.
» Изпрати запитване


Минерална вода „Княжево”
Минерална вода „Княжево” може да ви накара да се почувствате млади, жизнени и енергични. Нейните отличителни качества са ниско минерално съдържание, чистота, приятен вкус и лечебни и профилактични свойства. Този чудесен природен дар се грижи за вашето здраве и може да ви съдейства за подобряване на обменните процеси в организма, предотвратяване на проблеми с бъбреците, хидратиране и тонизиране на цялото тяло. Съдържанието на флуор в този вид минерална вода е само 0.2 мг/л, което я прави идеален избор за всекидневна консумация, без да наторявате организма си с излишни минерали..
» Изпрати запитване


Минерална вода „Предела”
Минерална вода „Предела” Характеризира се с ниска минерализация 80,19 µg/l , РН 7,8 и с приятна мекота. Това я прави изключително подходяща за всекидневна употреба от всеки в семейството. Ниското съдържание на Na 2.3 µg/l я прави подходяща и за деца под 7 годишна възраст. Колкото по-ниско е съдържанието на натрий във водата, толкова по-добре. Тези соли благоприятстват задържането на течности в организма, което може да доведе до проблеми с артериалното налягане и/или до появата на отоци. Добре е съдържанието на натрий да е под 40 µg/l.
» Изпрати запитване


Минерална вода „Княжевска”
"Княжевска" минерална вода извира в югозападната част на Софийската котловина, между планините Витоша и Люлин в квартал Княжево. Минералният извор е с дълбочина 320 м, така че водата е изключително чиста. Тя е много мека, с превъзходни вкусови качества и е подходяща за ежедневна консумация. Княжевската минерална вода притежава редица лечебно-профилактични свойства. Оказва въздействие върху стомашно-чревния тракт, жлъчката, черния дроб, бъбреците и отделителната система. Има подчертано детоксичен ефект. Стародавни предания и хроники сочат, че Княжевската баня има твърде дълга история. Целебната й сила е подобрявала здравето на траки, римляни, византийци, българи. Банският извор, който се използува за нуждите на балнеолечебницата, има дебит 10л./сек. и „температура 31.5 С. Въпреки разликите в температурите и двете групи извори имат почти еднаква минерализация от 0,12 до 0,16 г/л, предимно хидрокарбонатно- натриева вода, бистра и безцветна, без мирис и с приятен вкус, с алкална реакция РН 9-68, а радиоактивност 3,5 Е. Водата съдържа предимно карбонати, сулфати и по-малко хидрокарбонати. Химическите елементи натрий, калий, калций, хлор и флуор са второстепенни, но постоянни съставни части. Минералната вода се използува за лечение чрез бани и пиене.
» Изпрати запитване


Минерална вода Ракитово Минерална вода Девин Минерална вода Велинград Минерална вода Хисар